Økonomi og tilskud

Eftersom Det Kristne Gymnasium er et privat gymnasium og har en kostafdeling, så koster det lidt at gå her. Der er dog gode muligheder for at få forskellig slags støtte afhængig af, hvor meget elevens forældre tjener. Det koster tilmed mindre at gå og bo på KG end at gå på efterskole med en gennemsnitlig dansk indkomst. Som kostelev er man dækket ind med mad og husly hele skoleåret undtagen i ferier og lignende, når skolen og kollegiet lukker. Alle bøger er inkluderet i prisen, og hver elev har et vist antal gratis prints på skolens printere, som dækker behovet for print til afleveringer og lignende.

SU dækker også et væsentligt bidrag til opholdet, da man får takst som “udeboende”, når man bor på kollegiet, blot forældre bor mere end 20 km fra KG. Se evt. særlige vilkår på SU-styrelsens hjemmeside. Se evt. særlige vilkår på SU-styrelsens hjemmeside.

I følgende dokumenter kan du se, hvad det koster og hvilke tilskud, der er mulige: skolepenge og tilskud for skoleåret 2019-20 og skolepenge og tilskud for skoleåret 2020-21

Mange forhold kan gøre sig gældende, når den præcise betaling skal udregnes. Du er altid velkommen til at kontakte økonomileder Jes Dideriksen på tlf. 97 32 31 00 eller jmd@kristne-gym.dk for at få oplyst din betaling.

Studierejsen i 3.g er ekstra betaling – ligesom på stort set alle andre gymnasier. Turene koster maksimum 3600,- kr., hvortil kommer lommepenge og forplejning.

I 3. g må man også regne med nogle udgifter til studenterfejring. De fleste køber hue og deltager i fælles hestevognstur.

KOM PÅ BESØG

Se skolen og kollegiet in real life. Book et besøg eller kom i brobygning og oplev KG-livet. 

Bestil brochure

Få materiale om KG tilsendt pr. post, så du kan se de mange muligheder!

Bliv elev

Kan du heller ikke vente? Skriv dig op som dagelev eller kostelev og glæd dig til at blive KG'er!