Bliv dagelev

Kan du heller ikke undvære mors mad? Eller har du bare lyst til at lave din egen omgang spaghetti med kødsovs? Det lyder heller ikke dårligt. Med livet som dagelev bor og spiser du ikke på KG. Men bare rolig, du er lige så meget KG’er som alle andre. Og du får som ekstra et unikt fællesskab sammen med dem, som også elsker at få en dejligt hjemmesmurt madpakke. Og du får meget mere end det. Du får nemlig:

  • Dagelevernes døgn: Frem til jul kan du sove hver tirsdag på kollegiet hos en ven
  • Dagelevfest: Nogle gange om året holder vi en fest kun for dagelever. Vi kan jo så godt lide jer.
  • Dagelevområde: Når du har hultimer eller bare trænger til en pause, så kan du trække dig til dagelevområdet, hvor kun du og de andre dagelever må være i løbet af skoledagen. Der er sofa og studieplads med god udsigt til gården.
  • Dagelevkøkkenet: Vil du gerne have varmet din madpakke eller have den kølet før spisepausen? Så brug dagelevkøkkenet, som ligger lige ved siden af bordene, hvor dageleverne spiser frokost.

Skriv dig op som dagelev allerede i dag. Du skal bare kontakte os, så vi kan forhåndstilmelde dig. Ring på 97 32 31 00 eller skriv til kontor@kristne-gym.dk, så får vi dig skrevet op med det samme.

Du/I skal dertil sende en gymnasieansøgning senest den 1. marts via din nuværende skole, hvis du går i 9. eller 10. klasse og vil starte til august. Via det digitale optagelsessystem på www.optagelse.dk udfyldes et skema senest den 1. marts. På tilmeldingsskemaet skal du anføre uddannelsessted og uddannelsesønsker. Studievejlederen på din nuværende skole kan helt sikkert hjælpe dig på vej.

KOM PÅ BESØG

Se skolen og kollegiet in real life. Book et besøg eller kom i brobygning og oplev KG-livet. 

Bestil brochure

Få materiale om KG tilsendt pr. post, så du kan se de mange muligheder!

Bliv elev

Kan du heller ikke vente? Skriv dig op som dagelev eller kostelev og glæd dig til at blive KG'er!