Kom på besøg og i brobygning

Hvis du gerne vil se Det Kristne Gymnasium og mulighederne her, så tøv endelig ikke med at komme på besøg. Få en rundvisning eller gå all in og besøg os 2-3 dage i brobygning. Det er meget nemmere at forestille sig at gå her, når man har været her. Vi tilbyder introduktions-kurser for elever i 8. klasse og brobygningsforløb for elever i 9. og 10. klasse.

I løbet af et introduktionskursus og et brobygningsforløb oplever du livet på KG og bliver KG’er i 2-3 dage. Men pas på, det ender ofte med at være så fedt, at du gerne vil gå her i tre år. Nu er du advaret. Hvis du deltager i et introduktionskursus eller brobygningsforløb, skal du som udgangspunkt regne med at skulle møde kl. 7.50 og har fri kl. 13.50. Senest en uge før forløbet begynder, vil du på følgende link kunne finde det præcise program for dagene: Program for brobygning

Vi er fleksible ift. at give en rundvisning og fortælle om KG, da vi både kan give det i løbet af skoledagen og om aftenen, da der altid er en lærer på skolen. Brobygning plejer at være i nogle bestemte perioder, men tøv endelig ikke med at spørge. Vi vil nemlig gerne lære dig at kende.

Ring til os på 97 32 31 00 hver dag mellem 8 og 22.30 eller skriv til os på kontor@kristne-gym.dk. Så får vi lavet en aftale, der passer ind i din/jeres hverdag.

KOM PÅ BESØG

Se skolen og kollegiet in real life. Book et besøg eller kom i brobygning og oplev KG-livet. 

Bestil brochure

Få materiale om KG tilsendt pr. post, så du kan se de mange muligheder!

Bliv elev

Kan du heller ikke vente? Skriv dig op som dagelev eller kostelev og glæd dig til at blive KG'er!