Bliv kostelev

Har du også lyst til at bo sammen med en masse andre venner? Gå i skole på ca. 25 sekunder? Jamme i musiklokalet, når du vil? Bruge hallen til alverdens sportsgrene? Eller vil du gerne give plads til din tro og dele den med andre? Det er i hvert fald det du får muligheden for, hvis du bliver kostelev på KG. Du spiser på skolen og bor i kollegiehuse sammen med 5-11 andre unge. Du er med til husfester, caféaftner og andet godt. Du kan få lektiehjælp stort set altid fra andre, som har prøvet det eller bare synes, det er fedt at arbejde sammen.

Du skal bare indlevere følgende KOSTANSØGNING til skolen. Vi glæder os til at have dig som kostelev sammen med de ca. 159 andre kostelever.

Du/I skal dertil sende en gymnasieansøgning senest den 1. marts via din nuværende skole, hvis du går i 9. eller 10. klasse og vil starte til august. Via det digitale optagelsessystem på www.optagelse.dk udfyldes et skema senest den 1. marts. På tilmeldingsskemaet skal du anføre uddannelsessted og uddannelsesønsker. Studievejlederen på din nuværende skole kan helt sikkert hjælpe dig på vej.

KOM PÅ BESØG

Se skolen og kollegiet in real life. Book et besøg eller kom i brobygning og oplev KG-livet. 

Bestil brochure

Få materiale om KG tilsendt pr. post, så du kan se de mange muligheder!

Bliv elev

Kan du heller ikke vente? Skriv dig op som dagelev eller kostelev og glæd dig til at blive KG'er!