Bliv elev på KG

Besøgende idag

Sådan kan du komme på besøg på KG

Ønsker du at vide mere om KG, så skal det opleves!

Her er en række muligheder for at komme og besøge os – du er altid velkommen

Ønsker du af følge undervisningen en dag eller to, må du meget gerne komme og følge en klasse - vi finder ud af overnatning og mad for dig. Kontakt studievejleder Michael Gade Linde (3151 4252 eller michael@lindeodense.dk).

Ønsker du at få en rundvisning, ringer eller skriver du bare og aftaler tid med Michael Gade Linde (3151 4252 eller michael@lindeodense.dk)

Ønsker du at komme på brobygning, som er et besøg på gymnasiet hvor du følger undervisningen sammen med din klasse? Du skal henvende dig til din UU-vejleder på din skole, og så kan han/hun kontakte KGs studievejleder Michael Gade Linde (michael@lindeodense.dk eller tlf. 3151 4252) og aftale en dag.

Ønsker du at besøge dine venner på KG, så er du velkommen til at overnatte i weekenden. Du betaler selvfølgelig ikke noget for at sove på kollegiet og spise på skolen. Du skal blot give besked til din ven/venner inden onsdag, så de kan melde dig til weekenden.

Du må gerne overnatte op til hverdage, men så forventer vi at du deltager i undervisningen.

Kom og besøg os til Julebazar, Gallakoncerten eller forårskoncerten, hvor vi slår dørene op for alle. Se kalenderen.

Kom til informationsaften, som normalt ligger sidste fredag i januar. Her hører du om, hvordan det er at gå på KG og du møder elever og bliver vist rundt. Tjek kalenderen.

s + p