Bliv elev på KG

Studieture

På KG har vi en række ekskursioner. Det kan være museumsbesøg i Århus, teaterbesøg, koncertbesøg eller tur til Schleswig og vadehavet på programmet. Mange ekskursioner sker i lokalområdet til renseanlæg og undersøgelser af vandløb og søer.

I 2. g rejser alle eleverne til København. Programmet er tætpakket med seværdigheder, teaterbesøg og kulturelle arrangementer. Overnatningen finder sted i et missionshus og er yderst primitivt. Forplejningen står vi selv for, men oftest spiser vi ude. Turen koster for eleverne ca. 250,- kr. – alt efter priserne på de efterspurgte teaterforestillinger.

I 3. g er der hvert år arrangeret en studierejse. Vi har inden for de seneste år besøgt Sorrento, Avignon, Firenze, Rom, Prag, Budapest, Nice og Barcelona. Turene foregår med bus og koster max. 3400,- kr., hvortil kommer lommepenge og fortæring. Fortæringen på udturen er inkluderet i skolepengene, men selve beløbet til rejsen kommer oveni.


3.g’erne rejser  i samlet flok under ledsagelse af 4 lærere.

Eleverne kommer med ønsker til destinationer som bliver præsenteret for lærerne. Lærerne kommer med bud på en spændende studietur blandt forslagene, og den endelige udvælgelse af destination afgøres af rektor.

KG lægger vægt på "studiet" i studieturen. Der afsættes en antal faglige timer på turen fra den daglige undervisning.

s + p