Bliv elev på KG

Kor

På KG har vi to kor: Store Kor og Lille Kor

Store Kor er åbent for alle der har lyst til at synge. Her synges flerstemmige sange i mange stilarter f.eks. gospel, klassisk, pop/rock, nyt og gammel. Til koret er knyttet et band til de rytmiske sange og efter behov et klassisk ensemble. Der er tradition for, at knap halvdelen af skolens elever synger med i koret. Koret optræder ved mange begivenheder på skolen og rundt om i landet.

 

Koret ledes af Inge-Lisbeth Meiner og Jonas Unmach Larsen er koordinator og kontaktperson. Du kan sende en mail til Jonas eller ringe på tlf. 97 32 31 00.

Der er ikke mange betingelser knyttet til Store Kors arrangementer, blot skal køretiden helst ikke overstige 1½ time hver vej, og der skal ikke være for mange arrangementer i samme periode. Koret skal desuden have dækket udgifter på 500,- kr. til noder m.m., der skal betales for bussen(busserne), og endelig skal der betales 500,- kr. til KODA. Henvendelse om arrangementer skal ske i god tid – gerne året før!

Lille Kor er et eksklusivt lille lovsangskor. Lille Kor består af 5 -7 elever, som har særlige forudsætninger for selv at indstudere sange og spille til. Koret medvirker ved mange møder uden for skolen, hvor Guds Ord forkyndes og/eller der informeres om KG.

s + p